Connect with us

Oh! Media

Patah Kaki, Hilang Pekerjaan Kerana Kemalangan, Rumah Pula Dipecah Masuk, Hilang Wayar Elektrik

Umum

Patah Kaki, Hilang Pekerjaan Kerana Kemalangan, Rumah Pula Dipecah Masuk, Hilang Wayar Elektrik

Assalamualaikum… Maaf kalau saya menganggu.. saya mohon sangat tolong lah bantu saya.. tolong viral kan kisah saya pun xpa.. dah banyak page saya minta tolong tapi semua tiada respon..

Tahun lepas suami saya eksiden patah kaki sampai sekarang belum boleh kerja.. berjalan dah boleh tp jengkatlah.. suami kene follow up kat hospital muar.. sepatutnya bulan 2 aritu kene pergi tp kami x pergi sbb tiada duit.. dulu suami saya kerja kolam ikan sekarang kolam nya terbiar kami hilang mata pencarian…

Saya ada 3 org anak 2 masih bersekolah.. sorang lg lepasan spm.. saya ada mohin baitumal tp belum dpt lg.. masa suami kat hospital rumah kami kene pecah masuk dgn mat pit habis wayar elektrik gas dan lain2 kene curi..

Buat masa sekarang saya terpaksa menumpang rumah mertua yg x suka kan saya.. bila2 masa saja dia boleh halau kami… saya x boleh kerja sbb ada asthma kronik..

Saya mohon sangat ada yg membantu kami.. saya ada minta tlg bersamamu tv3 dan page lain tp tiada respon.. – Hanita Farok

Bagi anda yang ingin membantu, boleh salurkan sumbangan kepada akaun Maybank 112193063702, atau melawat ke alamat mereka Lot 3501 Felda Sri Jaya Bukit Serampang, 85210 Ledang, Johor.. No Telefon 0195749070

Lapar Tak?

Arghh!! Menyesal tengok video ni. Terus perut berkeroncong menyanyi lagu Ayda Jebat time lunch hour macam ni! Inilah dia…

Posted by Oh! Media on Wednesday, March 9, 2016

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top