Connect with us

Oh! Media

Parkson Sambut Birthday Ke-31 Bersama Mickey Mouse!

Branded

Parkson Sambut Birthday Ke-31 Bersama Mickey Mouse!

Sedar tak sedar Mickey Mouse yang korang suka sejak dari kecil tu pun dah berumur 90 tahun. Tua dah si Mickey Mouse ni rupanya. Sempena dengan itu, Parkson yang sedang menyambut ulangtahun ke-31 tahun telah mula menjual pelbagai cenderamata Mickey Go Local dari sekarang hingga 24 November 2018 nanti.

Apa Yang Menarik Kat Sana Nanti?

Apa yang menariknya, bila lagi banyak korang berbelanja di Parkson sekarang ni, lagi banyak yang korang akan dapat. Nak tahu dapat apa?

Korang boleh menang hadiah utama iaitu tiket melancong ke Disneyland Hong Kong selama 3 hari 2 malam bersama keluarga seramai 4 orang. Ini kalau dapat memang senyum sampai ke telinga lah cerita dia! Haha.

Kalau nak menang, korang cuma perlu berbelanja dari sekarang sampai 31 Disember 2018 nanti dengan perbelanjaan terkumpul sebanyak RM3,000 (termasuk 1 barangan Disney tak kisah harga berapa pun). Jangan lupa untuk gunakan Kad Parkson masa membuat pembayaran.

Belum daftar jadi ahli? Pergi daftar online atau terus ke store Parkson terdekat korang. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Selain itu, bagi yang berbelanja RM300 dan ke atas (dalam dua resit) di mana-mana Parkson seluruh Malaysia, jangan lupa untuk dapatkan claim hadiah Tote bag atau Mickey Batik Print Plush yang sangat eksklusif hanya di Parkson ni.

Kalau korang pemilik kad kredit Standard Chartered lagi best sebab boleh dapat baucer RM100 bagi perbelanjaan RM1,000 ke atas , baucer RM50 bagi perbelanjaan RM500 ke atas, dan baucer RM30 untuk yang berbelanja RM300 dan ke atas.

Antara Parkson yang membawakan lebih banyak lagi produk Mickey yang yang cute sangat ni adalah Parkson Elite Pavilion, Parkson KLCC, Parkson 1 Utama, Parkson Nu Sentral, Parkson Sunway Velocity, Parkson Subang Parade, Parkson Setia City Mall, Parkson IOI City Mall, Parkson Paradigm JB, dan Parkson East Coast Mall Kuantan.

Sempena perayaan Deepavali pada bulan November nanti, bermula dari 15 Oktober korang juga boleh dapatkan sampul duit berisi 8 sampul dengan pembelian RM180 dan ke atas dalam gabungan 2 resit.

Semua promosi adalah tertakluk kepada terma dan syarat. Maklumat lanjut boleh rujuk di website Parkson di www.parkson.com.my atau Facebook mereka di www.facebook.com/parkson.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top