Connect with us

Korang Yang Gila Beli Kasut, Inilah Masanya Untuk Ke Parkson!!

Branded

Korang Yang Gila Beli Kasut, Inilah Masanya Untuk Ke Parkson!!

Tahu tak yang sekarang ni Parkson diseluruh negara tengah buat kempen MAD ABOUT SHOES khas untuk pencinta kasut di Malaysia dan yang penting ia serendah RM15 sahaja. Kalau korang dah lama berkenan dengan pelbagai pilihan kasut-kasut kat Parkson tu, inilah masanya untuk korang rebut lebih banyak diskaun dari sekarang sampai 7 April 2019.

2 pasang pada harga RM80 sahaja

2 pasang pada harga RM100 sahaja.
Harga di bawah RM100
Diskaun 50% untuk pelbagai pilihan kasut kanak-kanak.
Pilihan kasut kanak-kanak di bawah harga RM50.

Pelbagai pilihan kasut untuk dipilih samaada kasual atau formal bagi yang bekerjaya dan menariknya, promosi ini bukan setakat khas untuk kasut wanita sahaja tetapi juga melibatkan kasut untuk orang lelaki dan kanak-kanak tanpa mengira peringkat umur.

Pilihan kasut lelaki di bawah RM100.
Pelbagai pilihan kasut untuk lelaki dengan diskaun 50%.

Selain itu, ada ‘bundle deals’ untuk lelaki dan perempuan so bolehlah korang dan pasangan beli satu untuk masing-masing nanti manakala untuk kasut kanak-kanak dijual pada harga serendah RM15 sahaja. Jadi memang inilah masa paling sesuai untuk korang beli kasut idaman pada harga lebih murah dan mampu dimiliki.

Antara jenama yang terlibat:

Paling penting jangan lupa bawa Kad Parkson bersama ya!  Kalau belum ada Kad Parkson, pergilah buat dulu sebelum bershopping tu ye? Untuk kumpul point dan nak apply Kad Parkson ni percuma sahaja!

Pelbagai Pilihan Kasut Untuk Kanak-Kanak

Ratusan Pilihan Kasut Untuk Lelaki Pelbagai Jenama

Pelbagai Rekaan & Jenama Kasut Wanita Jauh Lebih Murah!

Nak tahu lebih lanjut, ada baiknya korang tengok sendiri di website rasmi Parkson Malaysia. Nak lagi senang, korang like Facebook Parkson dan follow Instagram Parkson sekarang!

#ParksonMalaysia #MadAboutShoes2019 #Shoes

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top