Connect with us

Oh! Media

Macam Ni Keadaan Bila Parkson Buat Jualan Mad About Denim!!

Branded

Macam Ni Keadaan Bila Parkson Buat Jualan Mad About Denim!!

Kalau korang seorang pencinta Jeans dan Denim yang sentiasa “Mad About Denim” sebagai OOTD korang setiap hari, korang memang kena usya kat Parkson sekarang sebab apa yang akan kami kongsikan ni akan buat orang rambang mata dan mindblown!!

Satu dunia bersetuju yang jeans ni sesuai dalam semua aktiviti harian kita samaada nak pakai masa travel, pakai untuk aktiviti kasual indoor dan outdoor, mahupun menghadiri apa-apa acara sekalipun, memang tak ada masalah untuk pakai jeans.

Tak kira apa bentuk badan si pemakainya dalam apa saiz sekalipun, jeans dan denim memang akan boost confident level si pemakainya. Ada banyak gila pilihan Denim & Jeans untuk korang pilih di Parkson pada harga yang berpatutan dari tempat lain. Antara jenama popular untuk dipilih seperti Lavine, Sfera, 7Dayz, SPAO, dan WHO A.U.

Jadi jangan lupa untuk tengok sendiri di Parkson dan bewa bersama Kad Parkson korang untuk menikmati pelbagai ganjaran yang ditawarkan Parkson kali ini.

Korang juga boleh join contest Parkson Denim #OOTD untuk bawa pulang baucer Parkson bernilai RM2,000. Tertakluk kepada terma dan syarat.
Caranya cukup senang iaitu pergi like Instagram Parkson lepas tu upload gambar Denim #OOTD korang kat Instagram dan letak 3 hashtag berikut – #MadAboutDenim #ParksonMalaysia #Parkson. 
Senang kan? Untuk maklumat lanjut, korang boleh tengok info lebih lengkap di website Parkson, atau di Facebook & Instagram mereka sekarang!

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top