Connect with us

Oh! Media

Banyak Gila Yang Best Sempena Christmas Party 2018 Di Parkson Elite Pavilion

Branded

Banyak Gila Yang Best Sempena Christmas Party 2018 Di Parkson Elite Pavilion

Sempena sambutan Krismas yang berlangsung tak lama lagi, Parkson Elite Pavilion akan meraikan Christmas Party 2018 khas untuk semua pemegang Kad Parkson pada 6 Disember 2018 sahaja. So kalau korang takde lagi Kad Parkson, jangan lupa apply cepat kat Parkson.

Banyak yang menarik untuk korang enjoy sempena Parkson Elite Christmas Party 2018 ni nanti. Tunjuk baucer kat bawah ni pun korang dah dapat baucer RM50 dari Parkson untuk shopping pada hari tersebut.

Kat bawah ni antara apa yang Parkson tawarkan pada 6 Disember 2018 nanti.

1. Baucer diskaun RM50 di Beauty Hall, tingkat 3 Parkson Elite Pavilion dari jam 7 petang hingga 9:30 malam untuk pembelian RM400 dan ke atas dalam 1 resit. Kalau korang bukan ahli Kad Parkson, korang tetap akan dapat baucer RM50 ni.

2. Kalau korang ada Kad Parkson, korang berpeluang untuk main Gigantic Gum Ball Machine dan 1 Tassel USB dengan pembelian RM400 dan ke atas dalam 1 resit pada hari event ni nanti dan dapat satu peluang untuk menyertai cabutan bertuah.

3. Bagi pembelian RM800 ke atas dalam 2 resit dengan Kad Parkson pula, korang akan dapat percuma 1 Magic Pouch & 2 kali peluang untuk menyertai cabutan bertuah.

4. Untuk pembelian RM600 dalam 1 resit dengan Kad Parkson, korang akan dapat baucer diskaun Parkson bernilai RM20 dan kalau korang memang kaki shopping sampai RM1,000 dalam 1 resit dengan Kad Parkson, korang akan dapat baucer diskaun Parkson bernilai RM50.

5. Ada 20 produk kosmetik dan hamper wangian bernilai RM20,000 yang boleh korang sertai dengan belanja minimum sebanyak RM400 dalam satu resit.

6. Kalau dah shopping sampai RM1,000 dalam satu resit tu, korang berpeluang untuk bawa pulang 5 hadiah utama bernilai RM5,000. Selain dari shopping sakan dengan Kad Parkson, banyak lagi aktiviti lain yang ada antaranya persembahan dari kumpulan muzik, pelbagai makanan dan minuman untuk dinikmati percuma, Photobooth, Pop Corn, Ice Cream dan banyak lagi nanti.

Paling best, ada servis kaligrafi disediakan nanti untuk produk kosmetik yang korang beli. Boleh custom nama sendiri kat atas glass, cushion case, dan banyak material lain. Tapi ini hanya untuk pembelian bernilai RM600 dan ke atas sahaja dalam 1 resit ya. Terhad kepada 200 orang pelanggan pertama sahaja.

So jangan lupa guys ajak family & geng-geng korang untuk shopping kat sana nanti. Jumpa kat sana yer!

Nak tahu lebih lanjut, ada baiknya korang tengok sendiri kat website Parkson (www.parkson.com.my). Nak lagi senang, korang like Facebook dan follow Instagram Parkson ni kat www.facebook.com/parkson dan www.instagram.com/parksonmalaysia.

* Tertakluk kepada terma dan syarat.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top