Connect with us

Oh! Media

Pam Tandas Keluar Air Darah? Manusia Bertopengkan Syaitan!

Umum

Pam Tandas Keluar Air Darah? Manusia Bertopengkan Syaitan!

Sumber: Harian Metro

Cuba korang bayangkan bila kita flash mangkuk tandas, tiba-tiba air yang keluar bewarna darah. Inilah apa yang berlaku di tandas awam Terminat Sentral Kuantan apabila seorang wanita terkejut apabila melihat darah yang banyak keluar apabila mengepam tandas.

Apa yang mengejutkan lagi adalah, darah itu datang dari mayat bayi lelaki yang masih bertali pusat. Mengikut dari laporan yang Ohmedia baca, Ketua Polis Daerah Kuantan ada nyatakan yang tandas berkenaan sedang menjalankan proses selenggaraaan dan ini berlaku.

Wanita berkenaan terkejut melihat air bercampur darah keluar dari tandas berkenaan sebelum memanggil tukang cuci untuk membuat pemeriksaan kerana menyangka ianya tersumbat. Mereka menggunakan dawai untuk mengeluarkan objek yang tersumbat itu namun sebaik ditarik, uri berserta tali pusat terkeluar. kata Asisten Komisioner Mohamad Noor Yusof Ali.

Nampaknya ada lagi manusia yang bertopengkan syaitan macam ni. Manusia bertopengkan syaitan tu dapat dirakam CCTV apabil ada wanita yang memakai baju kurung masuk tandas yang ditutup itu bersama sebuah bagasi dan keluar semula selepas 30 minit.

Kes sedang disiasat tapi Ohmedia hanya boleh pastikan, jika sekarang manusia macam ni boleh terlepas. Percayalah, bayi berkenaan akan menuntut keadilan di akhirat kelak.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top