Connect with us

Oh! Media

“Orang Ingin Kritik, Silakan Sebab Tak Ada Beri Kesan Kepada Saya” – Kilafairy

Umum

“Orang Ingin Kritik, Silakan Sebab Tak Ada Beri Kesan Kepada Saya” – Kilafairy

Baru-baru ini, nama Kilafairy menjadi bualan hangat netizen sebab dia memuat naik gambar memakai baju yang berkulit ular itu. Hmm apa yang sis cuba buat ni? Dia kata dia tak kisah pun dengan kata-kata netizen yang suka judge dia.

Korang kutuk dia lagi lah tak ada kesan dekat dirinya, malah korang memberikan dia semangat lagi ada lah untuk membuktikan yang dia pun boleh berjaya. Ibubapa dan keluarganya pun tahu apa yang dia pakai dan apa yang dia lakukan selama ni walaupun diaorang dah melarang Kila sebab Kila ni jenis seorang yang degil.

Saya buat dan pakai apa yang saya suka. Orang ingin kritik, silakan kerana tidak memberi kesan kepada saya. Lagi mereka kutuk, lagi meningkat motivasi saya untuk membuktikan tetap boleh berjaya dan masih berada di tempat sekarang. Kadang-kadang saya merujuk kepada ibu bapa dalam soal pemakaian, tetapi biasalah saya ini degil orangnya, walaupun sudah dilarang, tetap pakai. Keluarga dan teman-teman rapat kenal siapa saya. Asalkan ibu bapa saya tidak terganggu, saya okey sahaja. Namun kalau fesyen yang melampau, mereka ada juga tegur dan saya akan tunduk terhadap nasihat mereka.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top