Connect with us

“Once Upon A Time” – Uyaina Arshad

Umum

“Once Upon A Time” – Uyaina Arshad

Korang nak tahu tak pelakon dan juga pengacara iaitu Uyaina Arshad baru baru ini memuatnaik sebuah gambar transkrip akademik time dia study dulu di Instagramnya. Pergh! Bukan biashe-biashe sebab final result dia memang cemerlang dengan cgpa 3.95.


Ni barulah namanya Beauty With Brain. Uyaina memberitahu jikalau dia tidak menjadi pelakon dan juga pengacara, mesti dia dah jadi seorang peguam dah. Ada tak dekat sini, korang yang belajar bidang lain, last-last kerja pun dekat bidang lain?


Rata-rata ramai netizen memberi respon yang positif di ruangan Instagramnya. Artis macam Uyaina ni lah yang patut dicontohi dan dijadikan sebagai sumber inspirasi. Apapun, sis doakan agar Uyaina Arshad terus maju jaya dalam industri seni. Amin!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh Youtube!

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top