Connect with us

Oh! Media

Netizen Sebak Tengok Nasib Pakcik Ini, Barang Niaga Dirampas Penguatkuasa

Umum

Netizen Sebak Tengok Nasib Pakcik Ini, Barang Niaga Dirampas Penguatkuasa

Alahai, Ohmedia rasa kesian bila tengok nasib pakcik ni di tepi jalan. Orang tu dahlah nak mencari rezeki untuk menyara kehidupannya tetapi kalau korang tengok dekat bawah ni, siapa yang datang merampas barang-barang pakcik ni?

ADVERTISEMENT




Penguatkuasa gais! Allahuakhbar, terduduk lemah pakcik tu bila tengok beberapa orang penguatkuasa datang merampas barang niaganya seperti tong gas, ice box dan lain-lain. Ohmedia bukan nak backup pakcik ni ke apa tetapi kita mungkin tak tahu yang hidup dia susah.

Posting yang dibuat oleh page Betta Malaysia tu telah mendapat 542 likes dan 897 shares. Apapun, Ohmedia doakan agar pakcik ni dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik. Amin.

Sumber: Betta Malaysia

+ Baca respon pembaca Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas