Connect with us

Oh! Media

Nazim Othman Menghidap Kanser Otak?

Umum

Nazim Othman Menghidap Kanser Otak?

Berita mengenai keadaan kesihatan pelakon kacak Nazim Othman amat mengejutkan. Pelakon ini didakwa mengidap penyakit kanser otak. 
“Embracing the little things in life with a good friend of mine. Kita cuma perlu mereka yang menampakkan sisi jujur dan ikhlas bukan sekadar kata-kata. Alhamdulillah walaupun kawan saya tak ramai, seorang dua yang membuktikan keikhlasan itu sudah cukup sempurnakan hidup ini. Terima kasih juga kepada semua yang mendoakan kesejahteraan saya. Saya bersyukur. Semoga kita semua dirahmatiNya. Amin.

Perkara itu mula menjadi perhatian apabila Nazim memuatnaik gambar keputusan pemeriksaan terhadap otaknya serta gambar ubat-ubatan yang harus menjadi penemannya. 
Walaubagaimanapun, perkara tersebut masih lagi belum disahkan oleh Nazim sendiri dan teman wanitanya iaitu pelakon BellaDally juga turut mengulas lanjut tentang perkara tersebut.

OHMEDIA: Ia boleh terjadi kepada sesiapa sahaja. Sama-sama kita doakan semoga Nazim Othman kuatkan semangat, dan segera sembuh dari segala kesakitan. Amin.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top