Connect with us

Oh! Media

Nazim Othman Ingin Kahwin Lagi

Umum

Nazim Othman Ingin Kahwin Lagi

Dulu Nazim Othman mendirikan rumah tangga bersama Bella Dally tetapi nak buat macam mana kalau tak ada jodoh kan? Bila Nazim dah move on dengan kehidupannya, dia teringin nak kahwiin sekali lagi kalau ada jodoh, malah keinginan untuk memiliki sebuah keluarga pun tersemat. .

Saya sudah memulakan hidup baharu dan memandang ke hadapan. Biarlah apa yang berlaku sebelum ini menjadi sejarah. Pengalaman lalu mengajar saya untuk tidak mudah melatah apabila berdepan pelbagai situasi. Ada yang memberikan nasihat dan semangat, tidak terlalu memikirkan mengenai kegagalan perkahwinan lalu. Hakikatnya, saya tidak pula mengenang mahupun meratapi, cuma mereka yang membuat andaian sedemikian. Apa yang pasti, saya belum bertemu pengganti buat masa ini. Insya-Allah, jika diizinkan, saya ingin kembali mendirikan rumah tangga apabila tiba masanya. Saya tetap mahukan sebuah keluarga.

Walaupun dia dah bercerai dengan bekas isterinya, Bella Dally, perkara tu membuatkan dia menjadi seorang yang lebih matang dan tak terburu-buru untuk membuat sebarang keputusan. Sis doakan Nazim Othman akan bertemu dengan seseorang istimewa pada masa akan datang. Amin.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.
Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top