Connect with us

Nadzmi Adhwa Dan Ardell Aryana Selamat Bernikah!

Umum

Nadzmi Adhwa Dan Ardell Aryana Selamat Bernikah!

Siapa sangka pasangan yang daripada dulu lagi hanya sebagai kawan baik terus menjadi suami isteri? Sis ingat lagi Ardell Aryana selalu reject Nadzmi Adhwa sebab Nadzmi selalu berusaha nak dapatkan hati si Ardell. Betul lah cakap orang, jodoh itu rahsia Allah. Sis sungguh sebak bila tengok Ardell menangis time Nadzmi nak sarungkan cincin tau.


Sucinya cinta diorang ni. Susah nak dapat pasangan macam ni sebab diorang tak pernah bersentuhan langsung sebelum ni. Alhamdulillah, rata-rata netizen sangat happy bila tengok diorang disatukan. Mana taknya, daripada dulu lagi peminat diorang doakan diorang akan berkahwin. Haa last-last doa korang tu makbul juga gais!


Berita baik ni memang mengejutkan semua orang sebab Nadzmi macam tak bagi hint apa-apa sebelum diorang nikah. Tahniah sis ucapkan kepada Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana yang baru sahaja diijabkabulkan semalam. Yang penting nak dapatkan someone tu kenalah berusaha sikit, baru dapat gais! Hehehe. Semoga mereka berkekalan hingga ke Jannah.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Wayang


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top