Connect with us

Oh! Media

Mungkinkah Isyarat Cinta Bakal Menandingi Kehebatan Ombak Rindu?

Umum

Mungkinkah Isyarat Cinta Bakal Menandingi Kehebatan Ombak Rindu?

 

Filem terbaru arahan pengarah popular Bade Haji Azmi bakal menggegarkan panggung wayang di seluruh Malaysia. Filem bertajuk Isyarat Cinta ini merupakan terbitan kedua RK Screen Sdn Bhd.

Filem lakonan tiga pelakon hebat tempatan iaitu Adi Putra, Liyana Jasmay dan Fizo Omar ini bakal ditayangkan bermula 19 Mac 2015 di seluruh Malaysia pastinya akan menjanjikan suatu kelainan malah mungkin akan menandingi kehebatan filem Ombak Rindu.

Isyarat Cinta mengisahkan percintaan orang kelainan upaya yang menyentuh hati antara Iskandar seorang pemuda yang bisu dan pekak telah jatuh cinta kepada seorang gadis buta iaitu Dhia. Namun Ariel (adik Iskandar) yang bertindak orang tengah dalam hubungan mereka turut menyukai Dhia dalam masa yang sama.

Filem ini mempunyai kekuatan tersendiri kerana jalan cerita yang amat menarik pastinya akan membuatkan setiap hati yang menonton terpegun dan terkesima.

TRAILER FILEM ISYARAT CINTA

————————————————————————

CONTEST: PELUANG UNTUK KORANG HADIR DAN BERTEMU ARTIS SECARA EKSKLUSIF DI MALAM GALA FILEM ISYARAT CINTA PADA 11 MAC 2015 (RABU), 7 MALAM DI [email protected], DAMANSARA.

Caranya mudah sahaja, anda perlu komen diruangan petak komen dibawah secara kreatif dan menarik “Saya mahu menghadiri Malam Gala Filem Isyarat Cinta Kerana?” (tiada had patah perkataan).

Setiap pemenang yang dipilih akan memenangi dua tiket percuma, anda boleh datang bersama pasangan mahu pun kawan. Tema majlis adalah Hitam & Merah. Pemenang yang dipilih, sila hubungi kami kembali di [email protected] untuk maklumat lanjut.

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top