Connect with us

Mizz Nina Pantau Noh Hujan Semasa Mengaji Mendapat Perhatian Daripada Netizen!

Umum

Mizz Nina Pantau Noh Hujan Semasa Mengaji Mendapat Perhatian Daripada Netizen!

Masih ingat lagi tak Mizz Nina yang terkenal sampai international dan Noh pula adalah penyanyi daripada kumpulan Hujan yang bergenre indie rock?Selepas penghijrahan diaorang, memang ramai betul netizen rasa kagum sebab diaorang ni memang pasangan yang ‘low key’.


Baru-baru ini, Mizz Nina ada berkongsi sebuah video di social media yang dia dan suaminya tengah membaca Al-Quran di sebuah bilik. Time tu dia tengah pantau bacaan Noh. Alaaa cutenya diaorang ni! Memeang relationship goals. Pasangan macam ni lah artis lain patut contohi!

Patutlah ramai netizen suka dengan diaorang ni sebab diaorang tak menunjuk pun buat benda baik dekat social media. Sesetengah artis pula memang suka menunjuk, sesetengah orang tak suka. Biarlah Allah tahu apa kita buat, betul tak?

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Makan

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top