Connect with us

“Mak Nanti Bila Saya Dah Besar Saya Akan Belikan Mak Rumah” – Mark Adam

Umum

“Mak Nanti Bila Saya Dah Besar Saya Akan Belikan Mak Rumah” – Mark Adam

Baru-baru ini Mark Adam menghadiahkan sebuah rumah untuk ibunya di Cebu, Filipina. Fuh, baiknya hati Mark Adam. Anak mana tak sayang ibu kan? Bila dah berjaya, takkanlah korang nak lupakan ibu bapa korang. Biasanya yang lupa mak ayah time dah berjaya ni, korang ibarat macam si Tanggang tau gais sebab diorang juga lah korang lahir dekat muka bumi ni.


Apapun kita buat dari susah sampailah kita berjaya, kita kena ingat pengorbanan ibu bapa kita selama ni membesarkan kita dengan baik sebab diorang juga lah support kita dari bawah. Apa salahnya bila dah berjaya kita bagi hadiah sebagai tanda terima kasih dengan mak ayah. Betul tak gais?


Lagi luas rezeki korang kalau buat macam tu. Tengok macam Mark Adam, rezeki dia melimpah ruah. Mark Adam bukannya nak show off pun dekat korang tetapi dia nak tunjuk apa yang dia impikan time dia kecil dah menjadi kenyataan. Dia dapat buat mak dia rasa happy sebab dia menghargai apa mak dia buat untuk dia selama ni. Haa, apa kata korang pun buat the same thing macam Mark Adam? Hehehe.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Wayang


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top