Connect with us

Oh! Media

Manchester United Kembali Mengganas, Yakin Tampil Aksi Lebih Hebat – Pogba

Umum

Manchester United Kembali Mengganas, Yakin Tampil Aksi Lebih Hebat – Pogba

Sejak Manchester United berada di bawah kendalian Ole Gunnar Solskjaer,Man Utd telah berjaya mendapatkan 3 kemenangan berturut-turut dan 12 gol terhasil untuk penyokong Old Trafford kembali menikmati bola sepak sama seperti barisan pemainnya.

Pogba meledak dua jaringan ketika mengatasi Bournemouth 4-1 awal pagi tadi, selepas turut menyumbat dua gol menentang Huddersfield, keyakinan dan aksi positifnya sepanjang perlawanan sudah tentu amat menggembirakan selepas dia sering menjadi mangsa kritikan Mourinho.

“Kami adalah Manchester United dan kami perlu berada di persada liga, itu hanya sebahagian daripada tindak balas pemain dan kami semua menikmatinya,” kata Pogba.

“Ia amat berbeza, kami juga memenangi aksi ketika di bawah bekas pengurus, tetapi dengan gaya permainan berbeza, kami lebih menyerang sekarang ini dan mencipta lebih banyak peluang,” katanya.

“Kami memerlukan kemenangan dan kami bermain hebat. Kami kembali, dan perjalanan ini masih jauh untuk tamat, tetapi untuk mengakhirinya dengan cara begini adalah amat baik,” kata Pogba.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top