Connect with us

Oh! Media

Liyana Jasmay Panas Hati ‘Sound’ Netizen ‘So Kampung’ Di Twitter.

Umum

Liyana Jasmay Panas Hati ‘Sound’ Netizen ‘So Kampung’ Di Twitter.

Pelakon yang dah lama menyepi Liyana Jasmay kini muncul dalam drama bertajuk Tolong Saya Encik Dinosaur gandingan nya bersama Syafiq Kyle. Bukan disebabkan tak laku tetapi melihat perkongsiannya di instagram, pelakon itu sedang busy dengan kerja-kerja belakang tabir sebagai penerbit drama TV dan pengarah.

ADVERTISEMENT

Baru-baru ini, Ohmedia ade terbaca komen-komen netizen tentang drama baru itu. Nampaknya teruk jugak Liyana Jasmay kena hentam. Pada mulanya dia dikecam disebabkan cara pemakaian tudung dalam drama itu kerana dikatakan dia seperti memakai serkup kepala salji.Berang dengan komen yang dilontarkan itu, Liyana Jasmay membalas tweet seorang pengguna twitter itu dengan mengatakan di akhir tweetnya ‘You know nothing about fashion! #SOKAMPUNG’.

Pelakon itu juga turut membalas kecaman dari netizen tentang dramanya itu secara sinis. Ada juga yang mengatakan dengan cara Liyana Jasmay membalas setiap komen-komen itu membuatkan orang ramai tidak senang hati dan berharap masih ade lagi orang yang akan tengok cerita arahannya itu.

Liyana Jasmay menyatakan bahawa tweetnya itu bertujuan untuk netizen supaya jaga mulut jaga diri before type sesuatu supaya mereka semua sedar. Dia juga tidak takut untuk bersuara membalas semua kecaman itu. Dilabel drama syok sendiri, pelakon itu menyarankan supaya netizen menonton terlebih dahulu sebelum nak judge!

Sumber: OHBULAN

+ Baca respon pembaca Liyana Jasmay panas hati di Facebook Oh! Media.


Oh! Youtube


Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas