Connect with us

Oh! Media

(Video) Guna Aplikasi Viral, Lelaki Jubah Biru Buat Konsert Di Kubur

Oh! Tidak

(Video) Guna Aplikasi Viral, Lelaki Jubah Biru Buat Konsert Di Kubur

Ohmedia tak faham betul dengan sikap segelintir masyarakat yang sanggup melakukan sesuatu untuk mendapat perhatian daripada netizen. Baru-baru ini, tular di media sosial apabila seorang lelaki menyanyi di kawasan perkuburan.

Lelaki yang memakai jubah berwarna biru dan berkopiah itu seakan-akan berlakon sedang membuat konsert dengan menggunakan aplikasi Tiktok. Kejadian ini telah berlaku di negara seberang, Indonesia.
Apa yang membuatkan Ohmedia rasa marah adalah individu tersebut menggunakan objek sebagai mikrofonnya dan menghalakan ke arah tanah perkuburan seperti para penonton bersama-sama menyanyikan lagu itu.

Memang dia tak ada adab ketika menziarahi perkuburan langsung! Ohmedia doakan lelaki itu mendapat hidayah daripada Allah SWT pada satu hari nanti kerana kubur itu adalah rumah terakhir kita.

OHMEDIA: MATI ITU PASTI.

Kredit: Youtube

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top