Connect with us

Oh! Media

“Kualiti Perlu Seiring Dengan Populariti” – Mira Filzah

Umum

“Kualiti Perlu Seiring Dengan Populariti” – Mira Filzah

Pergh! Empat trofi Mira Filzah conquer semua untuk kategori Pelakon TV Wanita Popular Alha Alfa, Pelakon Filem Wanita Popular, Gandingan Serasi TV Popular bersama Remy Ishak dan juga Bintang Paling Popular.

Mira tidak rasa kontroversi menjadi faktor utama kemenangan pada malam ini. Kalau ada pun kontroversi, produk yang Mira berikan lebih menyerlah dan mengaburi cerita sensasi yang ada. Kebetulan ketika proses undian, Sweet Dreams disiarkan, jadi ia memberi impak terhadap populariti Mira. Bagi Mira, kualiti perlu seiring dengan populariti. Harga bukan segala-galanya. Mira masih sama.

Well, dia memang layak pun gais sebab dia adalah artis yang tak suka kacau atau cakap buruk pasal orang lain dimana artis yang patut contohi pada zaman sekarang. Dahlah kurang kontroversi pula tu. Congratulations, Mira Filzah!

Sumber: Berita Harian

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media MakanPenulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top