Connect with us

Oh! Media

Kerana Tiru Gaya Masakan, Seorang Budak Maut!

Umum

Kerana Tiru Gaya Masakan, Seorang Budak Maut!

Gambar sumber dari Youtube

Kenal tak dengan perempuan gambar diatas? Tak kenal?  Alah perempuan yang selalu masak dengan gaya yang bukan-bukan dekat pejabat dia. Hah, dah ingat? Ohmedia dapat cerita kerana gaya masakannya yang pelik-pelik, seorang telah maut.

Macam mana boleh maut? dikatakan, budak berkenaan telah meniru gaya masakan dari perempuan yang tular dengan gaya masakan pelik berkenaan. Dikatakan budak berkenaan dan rakannya membuat bertih jagung dalam tin minuman seperti dilakukan perempuan berkenaan dalam video yang tular di media sosial.

Salah seorang dari meeka maut dan seorang lagi melecur kerana berlaku letupan mereka menuang alkohol industri pekat ke dalam dua tin yang dinyalakan api. Dipetik dari Harian Metro, Percikan api menyebabkan baldi berisi bahan mudah terbakar seberat satu kilogram itu yang terletak di sebelah mereka meletup.

Pada mulanya, perempuan berkenaan mempertahankan diri sebelum akur untuk membayar ganti rugi atau pampasan pada keluarga remaja yang meninggal.Nilai pampasan dianggarkan mencecah 20,000 yuan (RM11,775) iaitu kos rawatan.

Sumber: Metro Online

+Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Filem


Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top