Connect with us

Oh! Media

Kerana ‘Sparring’ Di Plaza Tol, Kini Mereka Berkawan Rapat!

Umum

Kerana ‘Sparring’ Di Plaza Tol, Kini Mereka Berkawan Rapat!

Sumber gambar dari Metro Online

Sebelum ini tular dimedia sosial tentang sebuah video yang memaparkan aksi ‘sparing’ dua orang pengguna jalan raya yang bergaduh sesama di sebuah plaza tol. Mohamad Fazrien Mohd Ziear menjelaskan kekesalannya bergaduh dengan seorang pengguna jalan raya, Ng Whye Hong.

Kekesalan ini timbul selepas mereka menerima dihukum penjara sehari dan denda RM1,000 kerana bertumbuk di Plaza Tol Bukit Kiara, 17 September lalu. Menceritakan dengan lebih lanjut dilaman Facebook milik beliau, Mohamad Fazrien Mohd Ziear benda ini timbul selepas melihat suasana berada di dalam lokap bersama-sama 50 banduan lain.

Keadaan didalam lokap berkenaan yang tidak selesa serta perasaan takut dengan banduan lain, menyebabkan beliau mula berborak dengan Ng Whye Hong. Pada saat itu, mereka mula kesal dengan sikap masing-masing. Mereka juga mengingat sesama sendiri agar perkara sebegini tidak berulang.

Sumber: Metro Online

+Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! FilemPenulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top