Connect with us

Oh! Media

Kerana Pelanduk Dua Serupa, Issey Jadi Mangsa Tomahan Netizen!

Umum

Kerana Pelanduk Dua Serupa, Issey Jadi Mangsa Tomahan Netizen!

Gambar sumber dari tangakapan skrin akaun Instagram Issey Fazlisham

Tular dimedia sosial tindakan seorang lelaki yang menyerang bekas isteri dan bapa mentua disebuah bengkel di Sungai Buloh. Menurut info, pelaku berkenaan merupakan seorang doktor dan mempunyai persamaan wajah dengan pengacara dan pelawak terkena, Issey Fazlisham. Issey menafikan sekeras-kerasnya bahawa pelaku berkenaan adalah beliau.

“Tolonglah. Ini bukan saya. Ramai yang ‘tag’ saya di Instagram. Saya tak ada kena mengenai dalam hal rumah tangga individu ini,” tulisnya di Instagram.Issey terkesan dengan tindakan netizen yang menuduh beliau sebagai pelaku bahkan ada yang sanggup menghalau secara beramai-ramai untuk keluar dari negara ini. Iseey berharap agar netizen tidak mudah terlalu percaya sesuatu dengan hanya melihat gambar.

“Yang pukul isteri dan mentua itu orang lain. Bukan saya. Jangan maki saya. Siap nak halau saya keluar dari Malaysia,” kata Issey.Sumber: Metro Online

+Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Filem


Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top