Connect with us

Oh! Media

Kemunculan Baru “Fantastic Four” Dari Marvel?!

Umum

Kemunculan Baru “Fantastic Four” Dari Marvel?!

Beberapa hari lepas, presiden Marvel Studio, Kevin Feige telah mengumumkan pembikinan filem Fantastic Four yang baru. Bagaimanapun, tarikh rasmi filem kumpulan adiwira ini tidak didedahkan olehnya.
Korang ingat lagi tak filem Fantastic Four yang di hasilkan pada 2015? Tahukah korang filem berkenaan yang dibintangi oleh Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara and Jamie Bell yang diarah oleh Josh Trank berkenaan mendapat kritikan atas beberapa sebab.
Tapi sebelum itu, Fantastic Four pertama dihasilkan adalah pada 2005 yang dibintangi oleh Gruffudd, Jessica Alba, Michael Chiklis and Chris Evans yang kemudiannya menjadi Captain America di Marvel Studio.
Secara ringkas, Fantastic Four adalah kumpulan adiwira yang terdiri dari “Mister Fantastic”, seorang lelaki yang mampu meregangkan tubuh badannya secara luar biasa, “The Invisible Women”, mampu untuk menghilangkan diri dari dikesan, “The Human Torch”, yang mampu mengeluarkan api dari tubuh badan serta “The Thing”, yang mempunyai kekuatan yang sangat kuat.
Sumber: Variety

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.

Oh! Makan


Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top