Connect with us

Oh! Media

Kanak-Kanak Perempuan Disyaki Hilang Dipercayai Telah Meninggal Dunia

Umum

Kanak-Kanak Perempuan Disyaki Hilang Dipercayai Telah Meninggal Dunia

Misteri kanak-kanak perempuan hilang dari jagaan pengasuhnya di Kuarters Hospital Langkawi tempoh hari akhirnya terjawab dan dipercayai telah meninggal dunia sejak dua minggu yang lalu.

Kanak-kanak perempuan yang berusia tiga tahun itu dikatakan telah hilang, namun rahsia itu terbongkar apabila hasil siasatan terhadap seorang lelaki yang menjaga kanak-kanak terbabit menceritakan semuanya.

“Hasil soal siasat mendapati, kanak-kanak berkenaan mengalami sawan ketika dimandikan lelaki berkenaan dan tidak sedarkan diri sebelum dia bertindak meninggalkan kanak-kanak itu di satu kawasan hutan.

“Suspek kemudiannya melarikan diri ke Lembah Klang bersama keluarganya,” katanya.

Suspek yang ditahan di sebuah premis di Taman Melati, dekat Ampang, petang semalam dan telah dibawa ke Langkawi bagi tindakan lanjut.

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.


Oh Media Gaming atau lebih dikenali dengan panggilan OMG merupakan sebuah lagi produk Oh! Media yang ditubuhkan atas dasar minat kami dalam dunia permainan video dan demi menyahut seruan dalam memajukan Sukan Elektronik (e-Sport) di Malaysia.

Banyak yang disediakan OMG hanya untuk korang merasai sendiri pengalaman bermain permainan elektronik seperti Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox, Racing Simulator, NesClassic dan banyak lagi.

So, korang yang belum lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze “Oh Media Gaming” dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming – OMG dan Instagram @ohmediagaming.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top