Connect with us

Oh! Media

“Kamal Dah Rasa, Blah La”, Komen Biadap Netizen Dapat Perhatian Kamal Adli

Umum

“Kamal Dah Rasa, Blah La”, Komen Biadap Netizen Dapat Perhatian Kamal Adli

Dengan segala isu yang sedang hangat menghentam Emma Maembong ketika ini akibat tersebarnya gambar-gambar peribadi antara dirinya dan Syed Abdullah (Abang kepada Syed Saddiq), Kamal Adli Sebagai lelaki yang pernah dekat dengan Emma Maembong turut mendapat tempias yang sama.

Klik gambar untuk baca artikel sebelumnya.

Instagram milik Kamal Adli ketika ini banyak dibanjiri oleh netizen yang mengaitkan Kamal Adli dengan apa yang berlaku kepada Emma Maembong. Ada yang mengucapkan tahniah kepada Kamal Adli kerana tidak terus bersama perempuan seperti Emma Maembong dan ada juga yang berpandangan Kamal Adli patut bersyukur kerana dijauhkan jodoh ya dari perempuan sedemikian rupa.

Tetapi semua respon dari netizen ini tidak mendapat sebarang maklumbalas daripada Kamal Adli kecuali satu komen ini.

Akaun Instagram dengan nama Firdaus Hanapiz yang mengulas sebuah lagi komen yang mengatakan ada sebab kenapa Allah jauhkan Kamal dari Emma Maembong.

Komen tersebut mendapat respon tunggal dari Kamal Adli berbunyi “Rasa Apa Bro?“ serta kecaman daripada ramai pengikut Kamal Adli sendiri yang menganggap ianya komen Biadap dan menjadi fitnah jika apa yang dituduh itu tidak pernah berlaku.

Wah nampaknya bila lelaki membawang lebih dahsyat dari perempuan! Macam haremmm! Huhu.

Kita dalam media sosial ni kenalah sentiasa berhati-hati dalam membuat sebarang kenyataan agar tidak menyentuh hal-hal peribadi yang kita sendiri tak pasti. Takut nanti kalau jatuh fitnah, dah dapat dosa kering yang kita sendiri tak perasan kita pernah buat masa hidup ni.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top