Connect with us

Oh! Media

“Kalau Kata Nak Dia Menggunakan Saya…” – Ismail Izzani

Umum

“Kalau Kata Nak Dia Menggunakan Saya…” – Ismail Izzani

Wah! Sejak Ismail Izzani ada girlfriend yang bernama Shalma Eliana, happy je sis tengok diorang berdua. Kalau korang nak tahu, Shalma pun adalah seorang penyanyi tau.

Menurut Astro Gempak, Ismail berkata dia sudah mengenali Shalma sejak dari tingkatan dua lagi. So tak mungkin lah Shalma nak menggunakan dia sebab Shalma adalah seorang yang ikhlas dan juga ‘sweet girl’.

View this post on Instagram

– 🤷🏻‍♂️

A post shared by . ONE & ONLY . (@ismailizzani_) on

Kalau kata nak dia menggunakan saya, itu perkara pertama saya fikir dulu. Tapi saya sudah mengenalinya sejak dari tingkatan dua. Saya yakin dia bukan sebegitu. Apabila kami sudah mula berkawan dan kenal betul-betul, dia seorang yang ikhlas. Dia juga ‘sweet girl’. Dia baru boleh berjalan selepas dua bulan bergerak dengan menggunakan tongkat ataupun kerusi roda. Dah macam anak kecil baru nak belajar jalan saya tengok. Saya tumpang gembira tengok keadaan dia sekarang. Selama ini kesian dia banyak habiskan masa di rumah, ada masa lapang saya akan bawa dia keluar jalan-jalan

Sumber: Astro Gempak

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh Youtube

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top