Connect with us

Diskaun Sehingga 90% Untuk Lebih 3,000 Barang Kosmetik Sehingga Sabtu Ini!!

Branded

Diskaun Sehingga 90% Untuk Lebih 3,000 Barang Kosmetik Sehingga Sabtu Ini!!

Kalau anda sorang wanita atau mungkin lelaki metroseksual yang sentiasa mementing penampilan luaran dan dalam, pastinya setiap hari banyak mengambil masa untuk terus berpenampilan lebih menarik seperti hari sebelumnya. Dalam satu minggu, berapa banyak kos yang diambil untuk semua tu agaknya?

Bila beli alat kosmetik di pasaraya, harganya tentulah mahal kan? Bila beli secara online, boleh jumpa yang murah tapi faktor kualiti dan keaslian pula yang perlu dirisaukan. Jadi kat mana yang kita boleh dapat murah tapi dalam masa yang sama kualiti dan keaslian tu terjamin?

HERMO adalah sebuah “beauty online website” yang menyenaraikan lebih dari 3,000 produk kosmetik dari Jepun, Korea, Taiwan dan beberapa negara barat seperti USA, France, dan banyak lagi! Banyak tu sampai 3,000 pilihan pelbagai jenama berkualiti dan asli.

Sekarang ini sempena Ulangtahun Hermo yang ke-4 tahun, mereka sedang melancarkan promosi besar-besaran yang dipanggil Hermo 612 bermula dari 12 jun hingga 18 jun ini dengan diskaun gila-gila!! Lagi menarik, pelbagai hadiah percuma diberikan seperti baucer untuk setiap pembelian. Boleh refer dengan klik link ini.

Tinggal 3 hari sahaja lagi!!

Apa lagi yang lebih menarik dengan Hermo Malaysia 612 ni iaitu semua barang ada penjimatan sehingga 90%! Kalau nak jimat lebih banyak lagi, boleh rebut baucer melalui permainan di sini dulu.

Bayangkan anda akan dapat baucer rebat harga sebanyak RM100 apabila membuat pembelian sebanyak RM130 dan ke atas.

Untuk yang baru nak mendaftar di website Hermo pula, kalau anda mendaftar semasa Hermo Malaysia 612 ni berlangsung, anda akan dapat satu cermin Hermo + Mask secara percuma!

Jadi jangan lupa daftar di website Hermo dan masuk website mereka setiap hari kerana sepanjang Hermo 612 ini berlangsung, akan ada 2  kali dalam sehari pelbagai produk kecantikan mula dijual di bawah paras harga normal setiap hari dalam sepanjang 7 hari promosi ulangtahun ini berlangsung. Ada yang dijual serendah RM1 sahaja tau?! Hermo juga bekerjasama dengan Maybank, Digi, Honor, Zalora, Photobook dan banyak lagi bagi menjanjikan pengalaman yang benar-benar hebat sepanjang Hermo 612 dijalankan. Sila rujuk di www.hermo.my sekarang!

Tak cukup lagi dengan tu, boleh juga menang pelbagai hadiah lain seperti set televisyen, iPad Mini, Huawei Honor dan banyak lagi yang bernilai lebih RM50,000. Mana tahu ada luck korang untuk menang semua ni? Jimat kaw-kaw dapat, hadiah gajet pun dapat terus beraya-sakan awal. Hehe!



So come on guys! Ada lagi berapa hari sahaja lagi ni sebelum Hermo 612 melabuhkan tirainya. Jadi ambil masa untuk explore website mereka dalam-dalam dan ambil peluang kepada produk-produk yang jauh lebih murah berbanding boleh anda dapatkan di tempat lain. Follow juga Facebook Hermo Malaysia agar tak terlepas pelbagai promosi langsung yang dimuat-naik di situ dari semasa ke semasa.

Enjoice!!!

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top