Connect with us

Jodoh Nana Dan Khai Panjang

Umum

Jodoh Nana Dan Khai Panjang

Siapa suka tengok Khai Bahar dengan Siti Nordiana? Haa you’re lucky sebab tak lama lagi diaorang berdua akan berganding dalam sebuah drama arahan Hadith Omar. Fuh, tak sabar sis nak tengok diaorang berlakon bersama!

Ni barulah namanya jodoh kan? Hehehe Khai ni tak nak jadi pelakon asal boleh so dia pun join class dengan Nana supaya dia boleh mempertajamkan kemampuan di depan kamera nanti.

Sebelum ini, saya memang kurang pasti dengan keputusan untuk menceburi dunia lakonan. Apatah lagi saya sibuk dengan aktiviti nyanyian. Begitupun, keinginan untuk mencuba bidang berkenaan sememangnya ada. Berikutan ingin mencabar diri, saya cuba gapai impian berlakon di televisyen. Lagipun, menerusi drama terbabit, saya digandingkan bersama Kak Nana. Jadi, gementarnya agak kurang kerana kami sudah ada keserasian dan saling mengenali. Jika ditawarkan bergandingan dengan pelakon wanita lain, mungkin saya perlu memikirkannya banyak kali.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top