Connect with us

(Video) Telan 10 Biji Pil Dengan Air Gas, Ini Respon Pakar Buah Pinggang!

Oh! Tidak

(Video) Telan 10 Biji Pil Dengan Air Gas, Ini Respon Pakar Buah Pinggang!

Siapa masih ingat lagi dengan seorang wanita bersama adiknya yang membuat kekecohan di sebuah gedung perabot terkenal baru-baru ini? Kali ini Ceknon kembali dengan satu lagi video yang akan buat korang tak terkata!

Kalau nak tahu kenapa, korang boleh tonton video yang tular di laman Twitter dekat bawah ni. Dalam video tersebut, Ceknon memakai baju tanpa lengan berwarna hijau dan skirt pendek warna putih.Walaubagaimanapun, tweet itu telah mendapat perhatian orang ramai dan juga pakar buah pinggang, Dr. Rafidah Abdullah gara-gara Ceknon menelan 10 biji pil bersama air berkarbonat.

Sebagai seorang Doktor, saya hanya mampu mendoakan agar organ-organ dalaman beliau tidak mengalami kesan sampingan. -kata Dr. Rafidah AbdullahSeram betul Ohmedia tengok bila dia telan semua pil tu sambil minum air berkarbonat. Agak-agak rosak tak buah pinggang tu nanti? Korang jangan buat macam tu tau! Pastikan minum air kosong setiap kali menelan pil.

OHMEDIA: SIAPA YANG AJAR MINUM AIR BERKARBONAT SELEPAS TELAN PIL? TAKUT OHMEDIA TENGOK.

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

To Top