Connect with us

“Ini Lah Kalau Order Dengan Bangla. Stress Gila!” – Sabhi Saddi

Umum

“Ini Lah Kalau Order Dengan Bangla. Stress Gila!” – Sabhi Saddi

Korang kenal tak Sabhi Saddi yang pernah terkenal dengan lagu, Cinta Sesungguhnya? Baru-baru ni dia memuatnaik sebuah video yang boleh menghiburkan hati korang semua di Instagram. Hahaha sis tengok video tu pun, memang tak boleh nak brain!


Mana taknya, time tu Sabhi Saddi order apple juice tak nak campur air, sekali dia bagi ice dengan potongan epal gais! Hahaha. Korang pun mestilah faham kan kalau orang lain order apple juice tak nak campur air bermaksud apple sahaja di blend bersama ice ataupun tanpa ice.


Memang savage betul pekerja bangla tu kan, mungkin dia suruh Sabhi Saddi buat sendiri apple juice kot. Dia nak marah pun terus tak jadi gais. Bangla kan, mungkin dia tak faham sangat cara orang Malaysia minta order macam mana.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top