Connect with us

Oh! Media

“Ini Lah Kalau Order Dengan Bangla. Stress Gila!” – Sabhi Saddi

Umum

“Ini Lah Kalau Order Dengan Bangla. Stress Gila!” – Sabhi Saddi

Korang kenal tak Sabhi Saddi yang pernah terkenal dengan lagu, Cinta Sesungguhnya? Baru-baru ni dia memuatnaik sebuah video yang boleh menghiburkan hati korang semua di Instagram. Hahaha sis tengok video tu pun, memang tak boleh nak brain!


Mana taknya, time tu Sabhi Saddi order apple juice tak nak campur air, sekali dia bagi ice dengan potongan epal gais! Hahaha. Korang pun mestilah faham kan kalau orang lain order apple juice tak nak campur air bermaksud apple sahaja di blend bersama ice ataupun tanpa ice.

ADVERTISEMENT


Memang savage betul pekerja bangla tu kan, mungkin dia suruh Sabhi Saddi buat sendiri apple juice kot. Dia nak marah pun terus tak jadi gais. Bangla kan, mungkin dia tak faham sangat cara orang Malaysia minta order macam mana.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube


Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

To Top