Connect with us

Oh! Media

Ini Jawapan Cool Bella Selepas Dikatakan Famous Sebab Bercerai

Umum

Ini Jawapan Cool Bella Selepas Dikatakan Famous Sebab Bercerai

Memang akan ada sahaja orang yang tidak senang bila kita berjaya mencapai sesuatu. Tahun ini, dunia artis menjadi hangat sebentar dengan masalah yang dilakukan oleh pelakon Aliff Aziz yang berakhir dengan penceraian bersama isterinya Bella Astillah.

Tapi, Ohmedia pun tak faham apabila kontroversi yang timbul ini akhirnya terkena Bella, apabila ada juga netizen yang menyerang Bella di ruangan komen Instagram miliknya.

Seperti dapat dilihat, Bella kini banyak menerima jemputan dan panggilan untuk menyanyi dan berlakon. Tapi ada sahaja yang dengki dengan apa yang dimiliki Bella sekarang sehinggakan ada netizen yang mengatakan Bella hanya popular disebabkan kes penceraiannya.

Jadi apa pula respon Bella? Menurut Bella, apa yang berlaku sekarang merupakan rezeki anaknya dan takdir Allah.

Ini semua rezeki Allah kalau popular sekali pun. Sebab kalau tak ada bakat pun tak boleh juga. Semua takdir Allah dan rezeki anak saya. Semoga hati awak semakin bersih dan cakap pun yang baik-baik saja. Siapa lah yang inginkan penceraian, tiada siapa yang kahwin untuk bercerai cuba tanya parents kita. Tapi kadang semua itu sudah takdir dan kita redha ketentuan-Nya, katanya.

Bagi Ohmedia, buat apa kita nak busuk hati dan mempersoalkan kehidupan orang lain. Kita doa sahajalah yang terbaik semua.

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Geekz


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top