Connect with us

“Ingatkan Dia Nangis…” – Saharul Ridzwan

Umum

“Ingatkan Dia Nangis…” – Saharul Ridzwan

Pasangan macam ni lah yang kita nak dekat Malaysia sebab seorang suami menghargai isterinya. Tak macam pasangan lain, dah berkahwin pun tetap curang sebab orang ketiga. Ada juga terus minta cerai sesuka hati sebab tengok orang lain cerai, dia pun nak bercerai. Apa? Kau ingat perkahwinan tu boleh buat main-main ke?

Haa panas betul hati sis bila tengok orang macam ni. Cuba korang tengok lelaki macam Saharul Ridzwan dan isterinya Qaabila Deena Amir tu, bahagia je sis tengok walaupun dah 3 tahun berkahwin? Sebab apa? Sebab Saharul ni appreciate wife dia sampaikan dia berkongsi sebuah video bersama isterinya di Instagram sebab nak kekalkan kebahagiaan rumahtangga diaorang.


Sis terfikir juga pasangan yang dah bercerai disebabkan orang ketiga tu tak pernah terfikir ke atau tak pernah imbas kembali ke moment korang time bercinta dulu sampailah korang berusaha kumpul duit nak berkahwin? Punyalah korang susah senang sama-sama. Apapun sis doakan Saharul Ridzwan dan isterinya berkekalan hingga ke Jannah. Amin.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Moto Vlog


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top