Connect with us

Oh! Media

Hubungan di Antara Sam Bunkface dan Aida Azira Akhirnya Terjawab

Umum

Hubungan di Antara Sam Bunkface dan Aida Azira Akhirnya Terjawab

Nampaknya persoalan telah terjawab apabila isteri kepada penyanyi Sam Bunkface iaitu Aida Azira Husin mengesahkan bahawwa dia dan bekas suaminya, Sam telahpun bercerai pada Januari yang lalu.

Memetik kepada laporan Harian Metro, Aida menyatakan bahawa mereka berpisah dengan cara baik dan merupakan hasil keputusan bersama dan turut telah mendapat restu daripada kedua-dua belah keluarga.

“Kami bercerai secara rasminya pada penghujung Januari lalu disebabkan sudah tidak sehaluan dan tidak ada persefahaman. Perceraian kami juga tiada kena-mengena dengan mana-mana pihak dan kami bercerai ikut persetujuan masing-masing. Saya dan Sam bagaimanapun masih berkawan baik dan tiada masalah berkomunikasi demi anak kami. Keluarga saya dan keluarga Sam pun reda dan menerima seadanya keputusan itu.” Aida.

Aida menjelaskan juga yang dia membuat pengakuan ini hanya untuk mengelakkan berlakunya kekeliruan dari peminat Sam dan netizen yang menganggap mereka masih bersama.

Saya tampil untuk memberi pengesahan mengenai perkara ini disebabkan tidak mahu menimbulkan masalah di kemudian hari. Saya tidak mahu timbul kekeliruan bahawa kami masih bersama.

Untuk pengetahuan korang, San dan Aida telah bersama pada 25 April 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Maleeq.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media

Oh! Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top