Connect with us

Honor MagicBook 14 Didatangkan Dengan AMD Ryzen 5

Umum

Honor MagicBook 14 Didatangkan Dengan AMD Ryzen 5

Haritu Ohmedia ada kongsikan pasal laptop dari Honor iaitu Honor MagicBook 14 akan masuk ke pasaran Malaysia kan? Harini Honor baru jer mengumumkan yang laptop terbaru Honor dah masuk ke pasaran tempatan dan korang dah boleh membuat pra-tempahan bermula esok pada harga RM2,499 jer guys.


BACA : Honor MagicBook 14 Bakal Masuk Ke Malaysia





Laptop terbaru Honor ni dikuasakan dengan cip AMD Ryzen 5 3500U menggunakan sistem operasi Windows 10 seperti kebanyakkan laptop lain. Untuk memori, ia hadir dengan 8GB RAM dan storage sebesar 1256GB. Ianya didatangkan dengan skrin sebsar 14 inci IPS beresolusi 1980×1090 pixel.

Macam yang Ohmedia cakap sebelum ni, bateri Honor MagicBook 14 ni mampu bertahan sehingga 10 jam penggunaan bersama 65W fast-charging menggunakan USB Type-C. Bagi sesiapa yang berminat dengan spec dan harga yang ditawarkan Honor ni, korang boleh buat pra-tempahan bermula esok guys dan berpeluang untuk dapatkan ganjaran dari mereka.

Kredit: Honor

+ Baca respon pembaca laptop terbaru Honor di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top