Connect with us

Oh! Media

Henti Sebar Video Aksi Melampau ‘Awek Kastam’

Umum

Henti Sebar Video Aksi Melampau ‘Awek Kastam’

Kita kembali dalam episod video awek Kastam yang tersebar minggu lalu. Hari ini Ohmedia ingin menasihatkan kepada korang semua untuk tidak lagi menyebarkan video berkenaan. Ala, Ohmedia tahu yang korang semua dah dapat tengok videi ni dekat group-group Telegram kan?

Arahan ini sebenarnya datang dari Jabatan Kastam Diraja Malaysia yang ketika ini sedang menyiasat video yang tular dimana wanita terbabit sedang melakukan aksi lucah melampau dan memakai seragam Kastam.

Ketua Pengarah Kastam Datuk Paddy Abdul Halim berkata pihaknya ada menerima maklumat mengenai penyebaran video tersebut yang dipercayai dirakam tahun lepas.

Pihak Kastam sedang menyiasat perkara tersebut. Orang ramai dinasihatkan supaya tidak menyebarkan video berkenaan demi menjaga dan menutup aib pihak terbabit, katanya.

Dari pemerhatian Ohmedia, sebanyak sembilan video klip telah disebarkan melalui aplikasi Whatsapp dan Telegram. Selain video, gambar-gambar yang lucah yang menunjukkan aksi wanita terbabit bersama lelaki misteri turut masih disebarkan.

Jadi, untuk korang yang mungkin masih belum melihat video terbabit boleh abaikan ia kerana tiada faedah pun.
Sumber: Metro

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Geekz


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top