Connect with us

Oh! Media

“Gambar Last Tu Paling Best” – Lisa Surihani

Umum

“Gambar Last Tu Paling Best” – Lisa Surihani

Sejak Lisa Surihani berhijab ni kemain lawa ya? Manis je sis tengok penampilan dia yang sekarang. Baru-baru ni, Lisa memuatnaik beberapa keping gambar di Instagramnya yang menunjukkan hasil makeup daripada @ramzamode.


Pergh! Cantik betul. Nampak macam natural beauty. Gambar yang last tu paling win sebab even mata nak tertutup masih cantik tau! Ish kalau sis buat macam tu dah macam cekodok basi dah muka sis. Hahaha!


+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top