Connect with us

Gadis Ini Berjaya Buktikan Selepas Dihina Ibu Bekas Kekasih

Umum

Gadis Ini Berjaya Buktikan Selepas Dihina Ibu Bekas Kekasih

Ohmedia agak kagum bila tengok kejayaan budak perempuan ni dan dia bangkit selepas dihina ibu bekas kekasih gais! Perkongsian itu dibuat oleh @RozmizaRozman di Twitter baru-baru ini.



Menerusi posting tersebut, Rozmiza mengatakan bahawa bekas kekasih dan keluarganya sering membuatkan dia berasa ‘down’. Bukan tu je tau, mak bekas kekasih siap cakap nak menantu yang kerja kerajaan tau.

Mak cik nak menantu GOVERNMENT SERVANT. HAHAHA, kereta tu mahal, awak tu family susah, beli myvi mampu lah

Amboi, demand! Yang Ohmedia tak boleh brain…mak bekas kekasih dia tu boleh menghina Rozmiza lagi gais. Last-last Rozmiza berjaya membuktikan membeli kereta Mercedes weh, bukan Volkswagen. See, kita tak perlu nak menghina seseorang tau. Perempuan ni pantang dicabar.

Tahniah, Rozmiza! Awak berjaya membuktikan kejayaan awak. Ohmedia doakan agar awak dapat jodoh dan ibu bapa mertua yang baik, boleh terima awak seadanya. Haa korang pernah tak alami situasi macam Rozmiza? Cuba share sikit pengalaman korang.

Sumber: @RozmizaRozman

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh! Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top