Connect with us

Oh! Media

Elizabeth Tan Luah Rasa Marah Dengan Semua Lelaki?

Umum

Elizabeth Tan Luah Rasa Marah Dengan Semua Lelaki?

Elizabeth Tan ni pernah mengaku yang dia ada depresi sebab putus cinta tetapi baru-baru ini dia ada post seolah dia tengah marah dekat lelaki yang kaki penipu. Hmm agak-agak siapa ya?

Posting terbaru di Twitter itu memang mencuri perhatian netizen! Ramai yang anggap mungkin Elizabeth tengah kecewa ditipu dengan boyfriend dia. Namun, dia menafikan perkara itu.

Apa yang saya muat naik itu tidak ada kena mengena dengan diri sendiri pun. Perkara itu berlaku kepada kawan saya. Saya sekadar tumpang meluahkan perasaan marah dengan apa yang berlaku kepada rakan berkenaan.


Okay gais! Sebenarnya dia lepaskan geram tu bukan sebab terjadi dekat diri dia tetapi dekat kawan dia. Malah dia menjelaskan bahawa sindiran tu tak ada kena nengena pun dengan kehidupan dia sendiri.

Disebabkan Elizabeth update status tu, ramai yang komen memberi kata-kata semangat dan nasihat buatnya agar terus kuat melalui dugaan itu.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.


Oh! Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top