Connect with us

Oh! Media

“Saya anggap itu semua adalah ujian untuk menjadikan saya…” – Nadia Brian

Umum

“Saya anggap itu semua adalah ujian untuk menjadikan saya…” – Nadia Brian

Tak lama lagi Nadia Brian akan mendirikan rumah tangga dengan pilihan hatinya. Beliau dan juga ahli keluarga turut menolong menyiapkan persiapan untuk majlisnya pada bulan November ini nanti. Dengarnya, ketika beliau dalam fasa darah manis, banyak dugaan yang berlaku.

Proses persiapan berlaku sedikit demi sedikit dan banyak kekangan terutama dari segi waktu kerana saya dan tunang masing-masing ada komitmen kerja. Namun, semuanya diuruskan dengan bantuan keluarga dan perancang perkahwinan yang dilantik untuk memastikan semuanya berjalan lancar

Seperti yang saya jelaskan, waktu adalah kekangan besar buat kami. Selain itu, ada juga dugaan lain antaranya, apabila ada beberapa orang yang mula mendekati dan ingin mengenali kami. Saya anggap itu semua adalah ujian untuk menjadikan saya manusia yang lebih kuat selepas bergelar isteri.

Marilah kita sama sama mendoakan agar urusan meraka berjalan dengan lancar. Biasalah dugaan masa darah manis ni macam-macamkan. Yang penting dua-dua pasangan ni sama-sama tabah dan kuat untuk tempuh bersama-sama.
Sumber: myMetro

+Baca respon pembaca Oh! Media.


Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top