Connect with us

(Video) Dua Lelaki Samun Pasangan, Paksa Mangsa Lakukan Transaksi Duit

Oh! Tidak

(Video) Dua Lelaki Samun Pasangan, Paksa Mangsa Lakukan Transaksi Duit

Jahat betul orang zaman sekarang ni! Macam-macam taktik diorang buat demi mendapatkan duit daripada mangsa dekat luar sana. Baru-baru ini, Ohmedia ada tengok posting daripada @y15official di laman Instagram.

Posting tersebut menunjukkan mangsa sedang menaiki kereta tetapi dihalang oleh dua lelaki yang tidak dikenali. Kejadian ini telah berlaku pada 24 Jun 2020 sekitar jam 10 malam.

Salam gais, kalau ada sesiapa kenal dengan budak lelaki 2 orang ni bagi info, kawan adik member kena samun. Cerita asal budak lelaki dan perempuan baru lepas beli McD dan berhenti tepi jalan tiba-tiba sebijik kereta 2 lelaki block kereta diorang dalam keadaan yang mencurigakan. Tanpa berfikir pasangan couple ni pecut kereta dan dua lelaki ni kejar dan block diorang dan samun dan paksa transfer duit dalam account ke account salah seorang dari penyamun nie. Harap ada info roger gais…Salah seorang dari penyamun ni raba perempuan tu.

A post shared by Y15 OFFICIAL™ (@y15official) on



Menurut pengguna, mangsa telah dipaksa untuk melakukan transaksi ke dalam akaun bank suspek. Ohmedia harap dua suspek tu kena tangkap dengan polis secepat mungkin dan diberi hukuman yang setimpal.

OHMEDIA: KALAU ADA KERETA MENCURIGAKAN, BAWA JE KERETA PERGI BALAI POLIS TERDEKAT DAN TERUS BUAT REPORT.

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca beri pendapat di Facebook Oh! Media.



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

To Top