"
Connect with us

Oh! Media

Dipercayai Mabuk, Seorang Pemandu Honda City Nyaris Ragut Nyawa Warga Emas

Oh! Tidak

Dipercayai Mabuk, Seorang Pemandu Honda City Nyaris Ragut Nyawa Warga Emas

Baru sahaja berlaku petang tadi di mana seorang pemandu Honda City telah bertindak memandu dalam keadaan mabuk sehingga menyusahkan pengguna jalanraya yang lain. Pada mulanya pemandu berkenaan memandu dalam keadaan tidak betul sebelum hampir melanggar (bergesel) seorang warga emas yang sedang berbasikal.

Selepas hampir melanggar warga emas berkenaan, kererta yang dipandu seorang lelaki terbabas lalu melanggar sebuah pokok. Tindakan pemandu mabuk berkenaan telah mengundang kemarahan pengguna jalanraya yang berhenti menolong mangsa.

Kejadian dilaporkan berlaku di Lebuhraya MRR2 dari Pandan Indah menghala Ulu Klang, berhadapan Tesco Ampang. Menurut info, warga emas berkenaan hanya mengalami luka ringan akibat bergesel dengan kereta berkenaan dan dihantar ke Hospital Ampang untuk mendapatkan rawatan susulan.

OHMEDIA: INGAT REDA DAH PASAL KES PEMANDU MABUK NI. ADALAGI RUPANYA! SIANG HARI PULA TU MABUK. NASIB NYAWA PAKCIK TU TAK MELAYANG.

Kredit: Facebook Info Roadblock JPJ/POLIS

ADVERTISEMENT

+ Baca respon pembaca mengenai pemandu mabuk nyaris ragut nyawa warga emas di Facebook Oh! Media

Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

To Top