Connect with us

Oh! Media

“Dia Antara Orang Yang Rapat Dengan Saya” – Hael Husaini

Umum

“Dia Antara Orang Yang Rapat Dengan Saya” – Hael Husaini

Hael Husaini mengaku Dayang Nurfaizah adalah perempuan yang paling rapat dengannya dan dia serahkan kepada Allah soal jodohnya apabila ramai netizen berharap diaorang ke jinjang pelamin. Netizen siap cipta hashtag #HaeYang gais untuk diaorang ni dan Hael tak kisah pun malah dia appreciate peminatnya.

Dia antara orang yang rapat dengan saya. Kami kerap berjumpa dan kebanyakan perjumpaan adalah untuk berbincang mengenai kerja. Kahwin ini satu doa dan saya serahkan soal jodoh kepada Allah. Kalau mereka doakan, saya aminkan. Selagi benda ini baik, saya okey. Saya memang pernah taksub dengan Dayang dan apabila dapat bekerjasama, ia umpama mimpi yang menjadi kenyataan. Bila dapat bekerjasama dengannya, tentunya saya sangat menjaga hubungan ini secara profesional. Sebenarnya, tanda pagar ini dicipta bukan dirancang. Kalau tanya perasaan saya, lebih kepada rasa terharu.

Sebelum ini Hael pernah upload gambarnya bersama Dayang dan anak angkatnya memakai baju raya sedondon. Wah wah! Ada apa-apa ke ni? Sis doakan korang berdua ada jodoh. Amin.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top