Connect with us

Oh! Media

“Dalam Generasi Ketiga Dia Menjadi Anak Lelaki Pertama” – Alif Satar

Umum

“Dalam Generasi Ketiga Dia Menjadi Anak Lelaki Pertama” – Alif Satar

Baru-baru ini Alif Satar berkongsi tentang tiga generasinya bahawa anak bongsunya Muhammad ‘Ali adalah cahaya mata yang ditunggu-tunggu ramai sejak sekian lama. Mana taknya, ahli keluarga semuanya perempuan weh. Fuh!


So dalam generasi ketiga ni lah, Muhammad ‘Ali menjadi anak lelaki pertama dan adik beradik ibunya semua perempuan. Sama juga dengan Alif, adik-beradik Alif semua perempuan gais kecuali Alif yang satu-satunya anak lelaki.

A post shared by Alif Satar™️ (@alifsatar) on

Dalam generasi ketiga dia menjadi anak lelaki pertama. Adik beradik ibu saya semuanya perempuan dan sepupu saya juga semua perempuan. Manakala, adik-beradik saya juga semua perempuan, sama juga anak saudara saya. Saya satu-satunya anak lelaki. Jadi, kelahiran Muhammad ‘Ali menjadi anak cahaya mata lelaki yang ditunggu-tunggu ramai sejak sekian lama. Alhamdulillah anak lelaki saya memberikan satu kegembiraan yang berbeza dalam keluarga kami kerana dia lahir sama dengan tarikh hari jadi saya. Pada hari itu saya sudah tak fikir apa selain melihat isteri saya bertarung nyawa dan menantikan anak saya dilahirkan. Tepat pukul 11.21 malam, ‘Ali dilahirkan secara normal namun dimasukkan dalam Unit Rawatan Rapi selama lima hari kerana demam kuning.

Sumber: Astro Gempak

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Youtube


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top