Connect with us

“Cara-Cara Gantung Bendera Malaysia Boleh Tengok Sini…” – Abam Bocey

Umum

“Cara-Cara Gantung Bendera Malaysia Boleh Tengok Sini…” – Abam Bocey

Lately ni banyak betul cerita pasal rakyat Malaysia pasang bendera Malaysia secara terbalik dekat beberapa tempat. Sis tak tahulah apa motif diaorang sampai buat macam tu dengan sengaja atau secara tak sengaja. Kalau sengaja, memang sis sekeh kepala dia betul-betul. Dulu pergi sekolah tak kan tak belajar kot pasal bendera Malaysia?


Kalau dah tak sayang Malaysia, buat apa nak duduk dalam Malaysia lagi kan? Tak lama lagi nak merdeka dah gais, ada juga rakyat Malaysia yang masih berperangai macam ni haih apa nak jadi entah. Kepada korang yang memasang bendera Malaysia secara balik tu, Abam Bocey ada share pembelajaran tau di Instagramnya.

Cara-caranya senang je gais, korang tengok je dekat post Instagram Abam Bocey. Kalau rakyat Malaysia masih memasang bendera Malaysia secara terbalik…hmm parah ni. Cuba korang check dekat doctor, mungkin otak korang terbalik kot. Hehehehe. Jangan marah naaa. Sis bergurau kasar je.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Moto Vlog


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top