Connect with us

Caprice Bidas Perempuan Letak Harga Duit Hantaran

Umum

Caprice Bidas Perempuan Letak Harga Duit Hantaran

Caprice basuh balik budak perempuan yang minta hantaran tinggi sampai RM15,000 weh. Hahaha. Gila ke apa perempuan tu? Wang hantaran tak perlu pun nak letak tinggi-tinggi sebab ia tak menjaminkan apa-apa, sebalikya korang cuma membebankan diaorang yang nak kumpul duit untuk teruskan hidup lepas berkahwin dengan korang nanti.

So Caprice mencabar mana-mana perempuan, tak kiralah korang sampai tahap mana korang belajar atau status janda ke untuk berkahwin dengan wang hantaran sebanyak RM3,400 yang ditawarkan oleh Caprice.

 Kalau parents korang okay dengan RM3,400, PM tepi,

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on


Video yang dimuatnaik oleh Caprice tu sememangnya mendapat perhatian daripada netizen dengan menerima lebih 236,000 views dan 2,666 komen. Netizen pun bersetuju dengan pandangan Caprice tau!

Ya lah, zaman sekarang ni mak bapak dah pandai letak duit hantaran tinggi-tinggi sebab nak ikut zaman moden katanya.Tapi diaorang tak tahu sebab benda ni lah menjadi halangan untuk setiap pasangan yang nak berkahwin.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top