Connect with us

Oh! Media

Bukit Aman Sah Akan Siasat Kenyataan Penghinaan Asri Janggut Kepada Polis & ATM

Oh! Tidak

Bukit Aman Sah Akan Siasat Kenyataan Penghinaan Asri Janggut Kepada Polis & ATM

Belum reda dengan apa yang dihadapi pemilik Hot Burger Malaysia, keluar lagi satu video yang menunjukkan Mohd Asri mengeluarkan kenyataan yang dilihat menghina Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan Angkatan Tentera Malaysia (ATM).

Walaupun Asri Janggut telah membuat permohonan maaf atas keterlanjuran katanya, pihak PDRM mengesahkan mereka telah membuka kertas siasatan terhadap perkara ini.

Ini disahkan sendiri oleh Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Sinior Asisten Komisioner Nik Ros Azhan Nik Abd Hamid di mana laporan itu telah dibuat di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Brickfields.

Siasatan telah dijalankan oleh pihak Unit Siasatan Jenayah Terkelas (USJT) Bukit Aman. Kes disiasat di bawah Seksyen 505(c) Kanun Keseksaan dan Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998. – Katanya kepada pihak Sinar Harian.

Jika korang dah lihat potongan video terbabit, Asri yang ketika itu sedang ditemubual bersama-sama pimpinan PPIM telah mengatakan petugas keselamatan itu tidak menunaikan solat dan merokok.

OHMEDIA: PERKARA INI SEHARUSNYA TIDAK BERLAKU TERUTAMANYA KETIKA KEADAAN MASIH PANAS DENGAN PENDEDAHAN PUSAT JUDI DAN PENYELUDUPAN ROKOK YANG DIDEDAHKANNYA.

Kredit: Sinar Harian

+ Baca respon pembaca yang lihat video Asri Janggut di Facebook Oh! Media.Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Trending

ITTIFY

To Top