Connect with us

(Gambar) Bila Perempuan Parking Kereta Dalam Kolam Renang

Umum

(Gambar) Bila Perempuan Parking Kereta Dalam Kolam Renang

Bila sebut sahaja pemandu perempuan memandu kereta, macam-macam perkara terlintas di kelapa. Biasanya, golongan wanita memang dianggap tidak cekap dalam pemanduan dan sering melakukan kesalahan yang kadang-kala tak masuk akal. 
Bukan sahaja ketika memandu biasa, tetapi kita boleh lihat pelbagai reaksi golongan ini ketika memasuki petak parkir. Haha! Apapun, jangan lah sentap sebab tak semua perempuan macam ni malah ada yang lebih hebat dan berani dari lelaki.
Ini lah nasib sebuah kereta Mazda Miata yang telah diparkir ke dalam sebuah kolam renang jiran tuannya, Young Kim Taylor kerana terlupa menarik brek kecemasan ketika meletakkan kereta di kawasan berbukit. 
Kereta ini terpaksa dikeluarkan dan ditarik menggunakan kren.

OHMEDIA: Kadang-kadang memang kelakar. Tapi sesiapa pun boleh buat silap.

Ok cun! Takde lagi Pay Per Use Untuk Internet!

Dengarnya kecoh kat Twitter pasal #XpaxNoMorePPU. Betul ke propa je ni? Ada tak pengguna Xpax kat sini yang boleh…

Posted by Oh! Media on Monday, March 30, 2015

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top