Connect with us

Betul Ke Remy Ishak Selebriti Paling Seksi?

Umum

Betul Ke Remy Ishak Selebriti Paling Seksi?

Wow! Tahniah sis ucapkan kepada Remy Ishak sebab dapat Selebriti Lelaki Seksi di Anugerah Stail EH! 2019 baru baru ini! Sis pun melting bila tengok Bang Remy tau. Walau bagaimanapun, Bang Remy still tak sangka dengan pengiktirafan tu.

Ya lah, tak pernah-pernah dia dapat kategori tu. Kemungkinan dia rasa mata dan kening dia kot boleh buat para gadis di luar sana jatuh cinta hehehe termasuk sis. Tall and dark ni memang handsome kan!?

Pengiktirafan itu diluar jangkaan saya dan tak mampu nak jawab sebab nanti saya rasa saya perasan. Biasanya orang seksi tak rasa dia seksi pun, jadi saya tak pernah rasa seksi atau kacak pun, malah saya rasa tak popular pun. Alhamdulillah syukur orang label saya sebagai seksi, diangkat satu darjat. Mungkinlah yang seksi adalah kening dengan mata saya, itu pun berdasarkan komen orang. Kata mereka dari mata turun ke hati. Ada orang menilai seksi daripada fizikal, sikap dan cara berfikiran. Bagi saya ia merangkumi semua benda terutama cara kita membawa diri sendiri. Fizikal, tubuh badan dan kematangan pun satu benda yang seksi

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.


Oh! Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top