Connect with us

Benarkah Suara Mariah Carey Mampu Tanggalkan Penutup Botol?

Umum

Benarkah Suara Mariah Carey Mampu Tanggalkan Penutup Botol?

Sejak Bottle Challenge ni viral di serata dunia, ramai betul orang buat challenge. Macam-macam aksi. Ada yang nampak cool gila, ada yang nampak kelakar sebab dijadikan sebagai bahan yang lawak. Macam-macam ragam manusia!

Baru-baru ini, Mariah Carey menyahut challenge tu dengan menggunakan cara yang sangat luar biasa di laman Instagramnya. Mariah just guna suara dia je gais sampai terpelanting penutup botol tu hahaha. Hebat!

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on


Ramai juga peminatnya yang memberi komen dimana penutup botol tu seakan ditarik sesuatu dan bukan disebabkan jeritan suara yang power Mariah Carey. Hmm. Sis pun terfikir macam tu juga. Tak pernah-pernah orang nyanyi sampai penutup botol tercabut. Hahaha.

Video yang dimuatnaik Mariah Carey tu ditonton lebih 2.5 juta orang gais selama 10 jam berlalu dan hampir 37,000 orang memberi komen. Mungkin Mariah saja nak bergurau je kot sebab challenge ni kan tengah viral di serata dunia.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.


Oh! Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top