Connect with us

Oh! Media

Ben Affleck Lepaskan Watak Adiwira Batman – Nick Jonas Sebagai Pengganti?

Umum

Ben Affleck Lepaskan Watak Adiwira Batman – Nick Jonas Sebagai Pengganti?

Ben Affleck yang telah sebati dengan watak adiwira DC iaitu Batman kini dikatakan telah melepaskan watak berkenaan. Ben Affleck yang telah bersama Batman di dalam dilem Batman v Superman: Dawn of Juctice, Suicide Squad dan Justice League bakal digantikan oleh Matt Reeves.

Perkara ini turut dikongsi oleh Ben di laman twitternya yang mengatakan “Excited for #TheBatman in Summer 2021 and to see @MattReevesLA vision come to life,” tulisnya.

Walaubagaimanapun, kebanyakan peminat adiwira Batman dilihat terkejut dan patah hati dengan keputusan dibuat oleh Ben. Namun, keputusan telah dibuat dan persoalannya sekarang adalah siapa yang sesuai untuk menggantikan watak adiwira berkenaan?

Melalu laman web Thenews,com, dilihat nama pelako lelaki Nick Jonas muncul sebagai peganti yang dilihat sesuai memegang watak Batman yang lebih muda.

Ia tercetus setelah Nick mengusulkan namanya sendiri yang menulis “First name Nick. Last name Jonas.” sebagai pengganti karakter tersebut apabila menjawab persoalan yang dilontar Hypebeast di instagram mereka tentang sosok yang mantap menggantikan Affleck.

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top